trädgårdsprojekt

Trapp-projektet framskrider

Åh, gissa om jag är glad! Min kära sambo har varit så flitig och byggt klart trappan i sluttningen på baksidan av huset och den blev såååååå bra! Jag som är totalt oteknisk med skruvdragare och dylika grejer förstår inte hur man kan bygga nåt som detta och jag känner mig verkligen som en drottning då jag får gå nedför alla trappstegen !<3  Vi ska ännu fixa lite annat än tråkigt grus i alla stegen, kanske inte i år men,men… och förstås ska det ju planteras blomsterprakt runt omkring i alla möjliga hål jag hittar ! 😉 Lite har jag redan planterat ifjol men de blommar inte ännu. Där finns lite nejlika, phlox och en paradisbuske och idag fick dom sällskap av lite rosa isop, en klematis och penstemon. Högst upp vid trappan har jag planterat en Clematis Viticella. Jag hoppas verkligen den ska överleva där nu för jag hade en lila clematis där förut och den dog förra vintern.

Hittade tyvärr inga bilder på hur det såg ut före. men ni kan ju föreställa er en ogräsprydd slänt full med höga gräs, revsmörblommor och maskrosor. Alla mina favoriter på ett och samma ställe. Yäk.

 

 

 

Jag är en lycklig kvinna. Punkt slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *