Sommar

Ett hav av narcisser

Oj,vad länge sedan jag skrev nåt här. Har varit lite orkeslös den senaste tiden med mycket att tänka på och dessutom upptagen med att rensa bort ogräs som fullkomligen exploderat i min trädgård. Suck. Har nog inte haft så här mycket maskrosor och revsmörblommor nånsin förut. Mycket har dött under vintern, även sådant som inte annars varit känsliga hos mig. Nästan alla primula är borta, blåsalvia, stäppliljan, fänrikshjärtan m.m. Säkert en hel del annat också, men jag glömmer ju alltid var jag planterar mina nya växter så hinner inte sakna alla.

Passade på att fota alla mina narcisser (eller missade jag nån?? ) innan regnet. Jag är nog lite knäpp, men jag älskar dessa lätta lökväxter. Piggar upp när det inte finns så mycket annat och blir inte uppätna av sorkarna. Dessutom blir de fler och fler. Känner på mig det blir fler sorter ännu i höst. Svårt att sluta när man väl börjat med dessa galenskaper 😉

 

Här kommer mina narcisser. De som blommade nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *