frösådd

Frö som gror

Kunde ju inte hålla mig från att prova så egna pelargoner i år! =) Tänkte göra en lite speciell plantering på framsidan av huset i vår så kommer att behöva ganska många till det. Nåja, vi får se vad det blir till 😉 Det blir ju inte alltid som man tänkt sig…Hade som vanligt svårt att bestämma mig vad jag skulle välja av alla sorter så det blev ganska många olika. Mina fina frön har grott på några dagar och nu ser dom redan ut så här:

Frösådda pelargoner
Frösådda pelargoner

Vi får se om dom blir till frodiga och fina plantor.

Ute är det blåsigt och isigt och trist och jag minns inte när jag var utomhus sist. Gillar inte vinter så smiter  in i garaget med mina frön. Att kladda med jorden och pilla ner de små fröna gör gott för min själ och jag sår låda efter låda och staplar dom på golvet. Men nu behöver jag snö, massor av snö för alla mina sådder som står i garaget. Ser inte så bra ut med det så får se om dom får klara sig under biltaket i år. Ser inte bra ut i rabatterna heller med all is så får se hur många plantor som får sätta livet till i år. Längtar efter sommar och trädgårdsliv och att gräva,rensa och fixa i mina rabatter. Känns såååååå länge dit just nu. Drömmer mig bort…..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *