Julkalender 2016

JULKALENDER LUCKA 24 JOULUKALENTERI LUUKKU 24

Sista luckan i kalendern och i den hittar vi AGASTACHE ´Liquorice White´, koreansk anisisop. Detta är en utmärkt fjärilsväxt som trivs fint på torra, soliga och varma platser. Hela växten doftar gott av lakrits. Höjden är 50-70 cm och blomningen infaller juli-september. Detta var slutet på årets julkalender och jag vill önska er alla en riktigt GOD OCH FRIDFULL JUL! =)

Agastache ´Liqourice White´
Agastache ´Liquorice White´

Joulukalenterin viimeinen luukku ja sieltä löytyy AGASTACHE ´Liquorice White´, koreanyrtti-iiso. Tämä on erinomainen perhoskasvi ja viihtyy hyvin aurinkoisilla, kuivilla ja lämpimillä paikoilla. Koko kasvi tuoksuu lakritsilta. Korkeus on 50-70 cm ja kukinta-aika heinä-syyskuussa. Tämän vuoden joulukalenteri päättyy nyt ja haluan toivottaa teille kaikille oikein HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA ! =)

 

One thought on “JULKALENDER LUCKA 24 JOULUKALENTERI LUUKKU 24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *