Julkalender 2016

JULKALENDER LUCKA 19 JOULUKALENTERI LUUKKU 19

Några dagar kvar till julafton! I lucka 19 finns ASTRANTIA, stjärnflocka. Denna vackra perenn finns i olika färger, bland annat ljusrosa, vitt och denna vackra vinröda. Vissa sorter är inte så härdiga här uppe i zon 3 men just denna klarar sig fint. Stjärnflocka vill ha sol-halvskugga och fuktig jord. Blomningen börjar i juni och fortsätter hela sommaren.

Astrantia
Astrantia

Muutama päivää jouluaattoon! Luukussa 19 piileskelee ASTRANTIA, tähtiputki. Tämä kaunis perenna on saatavilla eri väreissä  kuten esimerkiksi vaaleanpunaisena, valkoisena ja viininpunaisena. Osa lajikkeista eivät ole oikein talvenkestäviä täällä III-vyöhykkeellä, mutta juuri tämä pärjää ihan hyvin. Tähtiputki viihtyy kosteassa mullassa ja aurinkoisessa tai puolivarjoisassa kasvupaikassa. Kukinta alkaa kesäkuussa ja jatkuu koko kesän.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *