Julkalender 2016

JULKALENDER LUCKA 11 JOULUKALENTERI LUUKKU 11

I dagens lucka nr 11 tänkte jag att jag skulle lotta ut en fröpåse från min trädgård igen ! I den påsen finns DELPHINIUM ´Magic Fountains Sky Blue´. Det är en flerårig, ljusblå riddarsporre som är endast ca 80 cm hög och behöver inget stöd.  Den blommar nästan hela sommaren och trivs bäst i sol. De nektarrika blommorna lockar bin, humlor och fjärilar. Den är lätt att driva upp från frö och behöver ingen kall period för att gro. Vill du vara med i utlottningen skall du under dagens lopp skriva i kommentarsfältet varför just du vill vinna denna fröpåse. Vinnaren dras på måndag kväll och hittas i tisdagens inlägg. Utlottningen är öppen endast för personer boende i Finland. Lycka till! =)

Delphinium `Magic Fountains Sky Blue´
Delphinium `Magic Fountains Sky Blue´

Tämän päivän luukusta, nro 11 löytyy taas arvonta! Palkinto on siemenpussi omasta puutarhasta ja sisältää DELPHINIUM ´Magic Fountains Sky Blue´. Se on monivuotinen, vaaleansininen ritarinkannus joka kasvaa ainoastaan n. 80 cm korkeaksi ja ei tarvitse tukea. Tämä ritarinkannus kukkii melkein koko kesän ja vihtyy parhaiten auringossa. Se on hyvä mesikasvi perhosille ja mehiläisille. Kasvattaminen siemenistä on helppo ja se itää hyvin ilman kylmäkäsittelyä. Jos haluat olla mukana arvonnassa kirjoitat tämän päivän aikana kommentteihin miksi juuri sinä haluaisit voittaa.Voittaja arvotaan maanantaina illalla ja julkaistaan tiistaina. Arvonta on auki vain suomessa asuville henkilöille. Onnea arvontaan! =)

 

 

6 thoughts on “JULKALENDER LUCKA 11 JOULUKALENTERI LUUKKU 11

  1. Meillä on kuuma ja aurinkoinen piha, joten ritarinkannukset viihtyvät hyvin siellä. Ja tuo on siitä hyvä, että on vähän matalampi kuin nuo maatiaislajikkeet. Tosi ihanan värinen!

  2. Olen pikku hiljaa tehnyt puutarhaa joka vielä kovian alussa. Aurinkoinen rinne. Aikaa ei aina ole mutta puutarha on intohimoni. Tämä olisi kaunis kasvi sinne väriä tuomaan!

  3. Olisi ihana laittaa äidille joulupukin konttiin pieni yllätys 🙂 Hän rakastaa ritarinkannuksia ja nämä olisivat juuri sopivia vanhan maalaistalon pihaan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *