Julkalender 2016

JULKALENDER LUCKA 10 JOULUKALENTERI LUUKKU 10

I dagens lucka, nr 10 finner vi en av de vackraste perenner jag sett. Phlox carolina, knutflox. När jag köpte mitt exemplar från ett rea-bord för en struntsumma kunde jag aldrig ana att jag skulle få hem en sådan här vacker växt! Knutflox blommar tidigare än höstflox och har tjockare blad. Den underbara helvita, doftande blomman är väldigt maffig och sitter på en stadig stjälk. Höjden är omkring 80 cm. Sol och fuktighetshållande jord vill den ha.

Phlox carolina
Phlox carolina

Tämän päivän luukusta, nro 10, löytyy tämä ihanuus : PHLOX CAROLINA, kiiltoleimu. Kun ostin tämä taimi ale-pöydästä, en koskaan olisi voinut kuvitella kuinka ihana kukka tämä oikeasti on. Kiiltoleimu kukkii hieman aikaisemmin kuin syysleimu ja sen lehdet ovat paksumpia. Kaunis, valkoinen, tuoksuva kukka on erittäin komea ja kukkavarsi on tukeva. Korkeus on noin 80 cm. Kasvupaikan on oltava aurinkoinen ja mullan pitää olla ravinteikasta ja kosteutta pitävää.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *