Julkalender 2016

JULKALENDER LUCKA 5 JOULUKALENTERI LUUKKU 5

Ny lucka, ny växt. =) I lucka nr 5 hittar vi PAPAVER RUPIFRAGUM ´Flore Pleno´Denna fleråriga dubbla vallmo i mjuk orange blommar hela sommaren lång. Den blir ca 45 cm hög och trivs i sol. Härdigheten är god och min lilla planta har klarat sig i flera år. Jag tycker den är väldigt vacker och speciell.

Papaver rupifragum ´Flore Pleno´
Papaver rupifragum ´Flore Pleno´

Uusi luukku, uusi kasvi. =) Luukusta 5 löytyy PAPAVER RUPIFRAGUM `Flore Pleno´ Tämä monivuotinen, kerrottu, pehmeän oranssinen unikko kukkii jatkuvasti koko kesän. Korkeus on noin 45 cm ja se viihtyy auringossa. Talvenkestävyys on hyvä ja puutarhassani se on talvehtinut monta vuotta jo. Tämä on mielestäni erittäin kaunis ja erikoinen kasvi.

One thought on “JULKALENDER LUCKA 5 JOULUKALENTERI LUUKKU 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *