Sommar · trädgårdsprojekt

Den som väntar på något gott…

Nu är det bara en arbetsdag kvar. 🙂 Sen är det semester. Hurra! Planerna och projektena är många som vanligt och man hinner ju inte med hälften av det man tänkt sig. Jag får väl börja med att rensa på baksidan för den håller på att växa igen då jag inte gjort något åt saken på flera veckor. men sen ska jag fixa lite andra ofärdiga saker som betongplattor och gångar och sånt. Sambon håller på med att bygga den långa trappan nerför sluttningen på baksidan och jag gillar honom extra mycket nu då jag snart får gå nerför trappan och även plantera en hel del blommor bredvid. Bästa är att jag slipper ha ångest över den där gräsliga igenvuxna sluttningen som jag stirrat på i flera år. Jihuu!=)

Nu har fler liljor slagit ut! Här är några:

Royal Sunset

Bach

Orange Electric

En ovanlig form för en lilja. Apricot Beauty

Min ena pion som jag trodde var död väcktes till liv och stoltserar med en blomma i år.Nå, bättre sent än aldrig!

Höstfloxen har också börjat blomma. Här är Wilhelm Kesselring.

Knutfloxen slog ut i blom. Köpte plantan i fjol och den är sååååå fin! Den riktigt lyser upp rabatten med sin rent vita färg. Blir en favorit!

Några snabbt tagna bilder från några delar av trädgården.

Det är alltid så svårt att få fångat den fin på bild då det inte ryms med alla detaljer. Blunda för ogräset och hålen i rabatten som ni ser.  😉

En dag till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *