Sommar

Narcisser del 2 och annat smått och gott

Bättre sent än aldrig. Narcisserna börjar snart vara utblommade och jag borde skrivit detta inlägg för länge sedan, men vi blev sjuka här i huset så har varit upptagen med annat. Här kommer iallafall resten av narcisserna. =)

 

 

`Thalia´
`Thalia´

 

 

 

´Manly´
´Manly´

 

 

Pink Charm´´
´Pink Charm´
´Actaea´
´Actaea´

Fjolårets frösådda förgätmigejer överlevde den tuffa vintern och blommar också ännu.

Har dom i rosa, vitt och blått. Dom vita är speciellt fina.

 

 

Vit förgätmigej
Vit förgätmigej
Rosa och vit förgätmigej
Rosa och blå förgätmigej

Tovsippan står i full blom under björken. Där trivs dom så fint fastän det är jättetorrt.

 

Tovsippa
Tovsippa

Också trollsmultronen blommar. Piggar upp fint i rabatten tillsammans med tulpanerna.

Trollsmulltron
Trollsmulltron                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Min första julros blommar! Köpte ett gäng plantor ifjol och några få har inte överlevt men det glädjer mig att

denna gjorde det. =)

Julros
Julros                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Imorgon ska jag till sjukhuset och göra en tråkig sak, nämligen opererera mitt ena öga som drabbats av en extra hinna framför pupillen. Fasar för detta och kommer nog att vara lite handikappad på datorn och i trädgården en tid framöver så vi får se när nästa blogginlägg blir.=/  Hoppas jag inte missar allt för mycket av det som händer i trädgården just nu. Storm och regn har dom ju utlovat nu i dagarna så hoppas det inte blir alltför tufft för växterna. Är lite lat och har inte orkat binda opp dem på något sätt så jag håller tummarna för att dom klarar sig ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *