Okategoriserade

Narcisser del 1.

Lovade ju skriva ett inlägg med mina narcisser och här kommer del 1. Alla har inte slagit ut ännu så sparar dem tills del 2. =)

 

´Manly´
´Manly´
´Replete´
´Replete´
´Tahiti´
´Tahiti´
´Orangery´
´Orangery´
´Cassata´
´Cassata´
´The Bride´
´The Bride´
´Tete -a -Tete´
´Tete -a -Tete´
Vanlig gul, sortnamn?
Vanlig gul, sortnamn?

 

Årets inköp till påsk. `Kiss Me` och ´Cragford´
Årets inköp till påsk som blommar nu.`Kiss Me` och ´Cragford´

Och så kan jag ju inte låta bli att slänga in en bild på forsythian som blommar nu. Lite futtigt med blommor i år, kanske den också tagit lite skada av den svåra vintern?

Forsythia
Forsythia

 

Fick rensat bort lite maskrosor och annat irriterande idag igen. Mycket att göra nu och svårt att hinna med. Till min glädje såg jag att flera av nävorna jag trodde hade dött i vinter ändå levde. =) Däremot är jag lite rädd att några klematisar och en pion inte lever längre. Ser oroväckande döda ut. Nå, vi väntar och ser, kanske det dyker upp ett skott någonstans. Annars är det väl inte värre än att jag måste traska iväg och köpa nya nånstans 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *