Vår

Sådd och städning

Vilken fin dag det var idag! Var ute på förmiddagen och sådde några perenner i pallkragen. Kollade i sålådorna som stått ute under snön och visst har det redan börjat gro! Jättevallmo, codonopsis och lewisia syntes redan till. Bara jag får hem mer jord ska jag så mer varmgroende perenner. De gror snabbt i pallkragen under sitt plasttak. Har ju köpt på mig en hel massa fröpåsar som vanligt så mycket jobb blir det framöver.

Gick ut en sväng till på kvällen och städade lite i perennrabatterna. Inte det roligaste jobbet såhär på våren att frakta skottkärra efter skottkärra med ris och döda pinnar men bort måste de. Tog några bilder mellan varven.

Trädgårdshyacinterna börjar vara i knopp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kejsarkronorna har kommit upp. =)
Minns ni denna? Stäppliljan har vuxit till sig rejält. =)
Minns ni denna? Stäppliljan har vuxit till sig rejält. =)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *