Mässor

Mässbesök

Idag  spenderade jag förmiddagen med familjen på stormässan i Botniahallen.  Måste säga att jag är lite besviken på utbudet på den mässan nuförtiden. Ganska få utställare, väldigt lite trädgård och inte så mycket annat intressant som ”förr i världen”. Som tur var fanns ju iallafall försäljningsbordet med holländska lökar på plats. 3 st pionknölar som jag inte hade från förut fick följa med mig hem. Hoppas de blir den färg som det stod på lappen nu bara! man vet ju inte riktigt om man vågar lita på lösviktsförsäljning…Var sugen på att köpa lite annat än pionerna också men dom tog inte bankkort så det blev inget. Tur att sambon råkade ha en sedel i fickan, annars skulle jag ha fått gå tomhänt därifrån. 😛

Här kommer lite bilder på mässträdgården som Svenska Yrkesakademin i Österbotten gjort. Det var fint, men mindre än jag förväntat mig. På min studietid gjorde vi något mycket större minns jag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hörde just att det snöar i Närpes nu. :/ Vi får hoppas det åker söderut och inte hitåt!  Här skiner solen och fåglarna kvittrar. Imorgon blir det att gå ut och fixa lite i trädgården. Ha en skön helg alla läsare! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *