Okategoriserade

En ny bekantskap

Gick som vanligt en runda i trädgården idag och kollade vad som hänt. Många fler lökväxter hade kommit upp, fler perenner hade tittat fram, hittade fler sorkhål överallt =/,  haren hade hjälpt till att beskära mina rosor och spireor..tack för det herr långöra….och DÅ såg jag den! Kikade under mina tegelpannor och hittade en stor rund boll som är stäppliljan som jag planterade i höstas. Var inte säker på att den klarat sig i vinter då den började växa redan på hösten i värmen. Vad rolig den såg ut! Nu väntar jag med spänning på vad det skall bli av den i år! Hoppas ingenting händer den nu. Den får bo under tegelpannorna ett tag till tror jag.

 

 

Nere vid nya projektområdet börjar det så småningom se bra ut. Karln i huset har varit flitig med motorsågen och snart börjar de flesta träd som skall ner vara fällda.  Alla björkar, alar och granar skall väck.  Dom kommer ändå att falla i en storm såsom de två redan nedfallna trädmassorna på bilden. De stora häggarna längs kanten får vara kvar för att skugga mitt ”woodland”  . Allt skall ju inte bara vara soligt och varmt i en trädgård. =)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *