trädgårdsprojekt

Mer trädfällning

Har varit en stressig vecka men nu fick vi äntligen ta tag i trädfällningsprojektet igen. Jobbigt att släpa stockarna uppför den jättehöga backen, men lite till och sedan kan man börja fundera vad man ska hitta på där. I mina sålådor utomhus väntar ca 50 nya perennsorter så blir nog knappast brist på växter. Kan redan nu i mitt huvud se mina vita axmalvor, våningsprimulor och liljor blomma ståtligt där. Ganska mycket vitt tror jag det skall bli. Jag saknar en sådan del i min trädgård och det känns som om det skulle passa där. Vi får se om det blir så. Någon skiss på papper blir det inte. Det blir det aldrig. Planera på det sättet är inte min grej. Jag måste få vara på platsen, få en vision i mitt huvud och sen bara ta tag i det och göra det jag tänkte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *