trädgårdsprojekt

Sköna söndag

Äntligen ska det ske! Mina rabatter börjar snart bli fulla och jag fick senaste höst för mig att jag ska utvidga området nere vid träsket för att få plats för mååååååånga växter till. 😀 Problemet är bara att där står en massa träd och det är stundvis väldigt vått.  Nåväl, jag bestämde mig för att nästan alla träd ska bort så löser nog sig det andra senare. Karln i huset var dock inte lika pigg på min briljanta idé om att dra fram motorsågen (som inte ens fungerade) i oktober så det blev inget av den planen. Så igår lördag stod jag på terassen och tittade på träden och tänkte NU ska vi göra detta då jag har äntligen har två dagar ledigt i följd. Jagade ut karln för att försöka starta motorsågen (som fortfarande inte fungerade) och sen blev det en snabbtur in till stan för att köpa en annan motorsåg. Skitgrejer kan man inte ha när det gäller trädgårdsarbete! Så idag söndag blev det av! De första träden fälldes och det blev en väldigt intensiv förmiddag med att pulsa fram i snö och släpa stockar uppför den lååååånga branta sluttningen. Men åh, så kul det ska bli att få rum för fler perenner där nere! Kan knappt vänta tills snön smälter och jag får gå dit och börja fixa.

 

Så här såg det ut innan.
Så här såg det ut innan.

One thought on “Sköna söndag

  1. Det är så roligt att planera när man vet att ett projekt är pågång! Får titta in här och se hur det blir i sommar. ?
    /Kitty

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *