Okategoriserade

Det…

stora första inlägget på min nya blogg..Nu fick jag nästan prestationsångest 😉 Tänkte jag skulle berätta vad min blogg skall handla om så ni vet vad ni kan förvänta er. Det blir bilder – säkert massor av bilder – på fina växter, inspiration (hoppas jag), trädgårdsprojekt, frösådder, kanske ett och annat inlägg ur vardagslivet, trädgårdstankar och trädgårdsdrömmar och annat smått och gott som tangerar  ämnet blommor och trädgård. Jag vill också tipsa om min hemsida blomsterprakt.com som är en systersida till denna blogg. Där har jag samlat och kommer att fortsätta samla bilder på alla mina perenner och lökväxter m.m. som jag har i min trädgård. Även mycket annat läsbart finns där. Jag hoppas ni vill följa mig i min odlariver. 🙂

One thought on “Det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *